Lezingen (colleges), workshops, projecten en publicaties

Lezingen (colleges), workshops, projecten en publicaties

Lezingen (colleges) en workshops

Ik geef lezingen en workshops (o.a. voor Energy Lab) over bewegen, sport en/of voeding. De prijs is onderling overeen te komen.

Tevens doceer ik de cursussen sportvoedingsadviseur en afslankingsconsulent aan de avondschool.

Projecten en publicaties

Momenteel werk ik samen met MMA 141 (Hasselt), Valon Team (Hicham Moujtahid team, Brussel) en Team Karatas (Hasselt) om de nationale en internationale competitie thai-/kickboksers en MMA-vechters met hun voeding te helpen in de voorbereiding op een belangrijk gevecht/kampioenschap. Onder deze competitie vechters vallen onder andere Hicham Moujtahid, Asdren en Luigj Gashi (Valon Team), Erdi Karatas (Team Karatas) en Maarten Wouters van MMA 141 Hasselt.

Hiernaast help ik zowel fitnessers, Crossfitters, voetballers, tennissers, mountainbikers, wielrenners en marathonlopers met hun voeding en training door het maken van schema’s om hun niveau op te drijven.

Verder heb ik samengewerkt met Utku Karaca, van Legacy Hasselt: CrossFit 3500 & Martial Arts, aan een project in verband met het geven van workshops rond gezonde voeding voor vrouwen en met professioneel thaibokser Redouan Asbai in verband met het samenstellen van recepten voor gezonde hoofdmaaltijden. 

Ik heb tevens 3 x gepubliceerd in ZAP-magazine, een magazine voor jongeren (18 +):

In mijn 1ste publicatie heb ik het over ongezonde eetgewoontes bij jongeren en wat ze hieraan kunnen doen;

De truc is simpel: alles met mate

In mijn 2de publicatie heb ik de wereldkampioen thaiboks geïnterviewd en met hem gesproken over de mentaliteit en manier om de top te bereiken en welke rol voeding bij sport op het hoogste niveau speelt; 

Hicham Moujtahid: een blik in het leven van een wereldkampioen

Mijn 3de publicatie gaat over simpele trucjes om het gewicht tijdens de feestdagen te behouden;

5 tips voor gewichtsbehoud tijdens de feestdagen