Referenties Fitness, Crossfit en krachttraining

Referenties Fitness, Crossfit en krachttraining

Javier:

Ik ben nu twee maanden bezig met een dieet dat ideaal is aangepast aan mijn drukke levensstijl. Het is gemakkelijk, duidelijk en op maat gemaakt. De voeding is geen “superfood”, maar gewoon lekkere dagelijkse kost die aansluit bij mijn trainingsschema voor krachtuithouding in de fitness.

Veronique:

Super begeleiding!! Zeker als je 5 x per week Crossfit traint en voldoende juiste voeding wilt etenā€¦.dan moet je zeker bij Matteo zijnšŸ’„šŸ’ŖšŸ»Ā Ik heb veel energie en recupereer heel goed!

Jo:

Mijn doel is om geleidelijk aan 3 kg spiermassa bij te komen en het vetpercentage constant te houden. Dankzij Matteo is dit aan het lukken en mag ik bovendien heel veel eten. Ik voel me ook goed in mijn vel en heel krachtig om 5 x per week aan elke nieuwe Crossfit training te beginnen!Ā šŸ’ŖšŸ»

Stef:

Ik wilde dagelijks meer energie en groeien inĀ spiermassa aangezien ik Crossfit doe. Na 2 weken zag ik al een grootĀ verschil en ik voelde me gezonder. De aanpak van Matteo is wetenschappelijk en de procedure is eenvoudig. Daarom zou ik hem zeker aanraden als sportdiĆ«tist.

Jan:

Omdat ik een viertal keer per week crossfit en mijn voeding wilde afstemmen om dit intensieve schema op een gezonde manier te doen, heb ik contact opgenomen met Matteo. Zijn voedingsschema heeft mijn levensstijl duidelijk gezonder gemaakt: ik snoep veel minder, omdat ik er simpelweg geen behoefte meer aan heb, ik heb meer energie, mijn vetmassa slinkt, mijn spiermassa groeit. Bovendien is het schema erg menselijk: niet duur en geen vreemde kost of onmogelijke combinaties. Een aanrader!