Referenties particulieren deel 2

Referenties particulieren deel 2

Heidi:

Tijdens mijn eerste consult had ik niet echt goede hoop dat ik zou afvallen. Het was weer een verwoede poging, bang voor teleurstelling… maar ik ben nu toch super blij met die paar kilo minder. Niet alleen door Matteo zijn goede adviezen ben ik afgevallen, maar ook door zijn energieke en motiverende gesprekken. Bedankt Matteo we gaan voorĀ nog minder op de weegschaal šŸ˜‰

Maria:

Diƫten? Van Matteo kreeg ik een voedingsschema op maat! Ik heb niet het gevoel dat ik moet diƫten en heb helemaal geen hongergevoel. Alles gedoseerd en met mate, zo ben ik aan mijn streefgewicht geraakt. Voor mezelf vind ik een opvolging op bepaalde tijdstippen raadzaam, maar dat is persoonlijk. Ik kan het alleen maar aanbevelen.

Anke:

Zeer goede begeleiding tijdens het dieet. Houdt rekening met je persoonlijke levensstijl en voorkeur waardoor het dieet makkelijk vol het houden is.

Monic:

Met bang hartje begonnen aan een weeral zoveelste poging om toch enkele kiloā€™s kwijt te geraken. Wonderwel ondertussen zonder honger te lijden toch al enkele kiloā€™s kwijt en moet ik gebruik maken van een riem om mijn broek op de juiste plaats te houden.

Dankzij de motiverende raad en de juiste wijze van aanpak door Matteo slaag ik erin om vol te houden en op de ā€œlangzaam maar zekerā€-wijze deze manier van eten vol te houden.

Een hongergevoel heb ik hoegenaamd niet, alleen zou ik wat meer dorst moeten hebben om zo aan mijn waterverbruik te geraken.

Shakes en proteĆÆne diĆ«ten zijn voor mij volledig verleden zijn. Ik hoop nu dat yoyo-effect niet meer te hebben.

Bedankt!

Annie:

Ik ben al vanaf toen ik 12 jaar was bezig met afvallen en het is me nooit gelukt. Ik ben nu 73 jaar en kwam oorspronkelijk bij Matteo voor een dieet voor mijn suiker in mijn bloed op peil te houden. Ik geloofde er niet in om nog af te vallen omdat al vele artsen en andere zorgkundigen mij al heel wat gezegd hadden maar nooit met een concrete oplossing kwamen.

Matteo vroeg me om hem de kans te geven om een dieet op te stellen om gewicht te verliezen en mijn suiker onder controle te houden. Hier stond ik sceptisch tegenover maar ik ben uiteindelijk heel blij dat ik hem de kans gegeven heb. Ik heb gezegd dat indien hij mij zou kunnen laten afvallen, hij “ne goeie” is. En dat is gebeurd, ik ben al 7,5 kg lichter en mijn suiker is onder controle. Het gaat gestaag en ik ben super tevreden!

Stijn:

Naar aanleiding van te hoge cholesterol en overgewicht ben ik te rade gegaan bij Matteo. Van geneesmiddelen kreeg ik gewrichtspijnen en korte diƫten leidden tot schommeleffecten. Ik had nood aan begeleiding van een diƫtist.

Na een kort gesprek met Matteo over mijn eetgewoonten en beweegmomenten analyseerde hij mijn inname en verbruik van calorieĆ«n. Door te beginnen met kleine aanpassingen zoals het ontbijt niet meer over te slaan, bruin brood te eten, gezondere tussendoortjes, meer aardappelen te eten en sport in te plannen verloor ik al snel enkele kiloā€™s.

Ik voel er mij beter en fitter door en dat motiveert mij om verder te doen. De blijvende opvolging weerhoudt er mij van om te hervallen in slechte gewoontes.

Ik kan Matteo aanraden als diƫtist aan iedereen die aan zijn/haar gezondheid iets wil doen!

Josine:

Zeer nauwe opvolging. Dieetschema wordt aangepast aan je persoonlijke levensstijl. Goed vol te houden.
Valerie:
Iedereen denkt bij een diĆ«tist aan afvallen… Maar sommige mensen moeten absoluut bijkomen. Niet gemakkelijk in elk geval! Op een aangename, rustige, motiverende manier legt Matteo uit wat je moet doen op basis van zaken die je lekker vindt.. Je bekomt dan een zeer persoonlijk dieet zonder druk te leggen… Ik voelde mij ook onmiddellijk op mijn gemak… Wat toch wel belangrijk is…
Stijn:
Behulpzame diƫtist die een goed evenwicht probeert te vinden tussen het te bekomen doel rekening houdend met de noden van de hulpvragende. Staat steeds open voor eigen inbreng en motiveert op een juiste manier.
Mady:
Ik ben 58 jaar en heb een maagbreuk. Daardoor heb ik last van reflux.
Mijn huisarts heeft mij naar Matteo doorverwezen omdat hij als diƫtist mij beter
zou kunnen inlichten over wat ik best eet en drink en best niet, zodat ik zo weinig mogelijk last heb.
Matteo heeft mij veel goede raadgevingen daarover gegeven en ook voorgesteld (daar ik te zwaar ben) om te proberen te vermageren om de druk op mijn maag te verminderen. Ik ben daarop in gegaan. Hij heeft voor mij een dieetplan op maat opgemaakt. Het was voor mij niet evident en soms nog altijd niet om het stipt te volgen daar ik mijn eetgewoontes moest aanpassen maar het levert wel resultaat op wat ik ben al een paar kilootjes kwijt.
Ik ben zeker dat ik het juiste heb gedaan door naar een diĆ«tist te gaan i.p.v. op eigen houtje te experimenteren. Ik ben een tevreden ā€œpatiĆ«ntā€.
Jos:

Vier deskundige en vriendelijkeĀ consultaties met een schitterend resultaat:

-Eerst een grondige vaststelling van mijn eetgewoonten.

-Dan een deskundige uitleg van de werking van mijn organen en de gevolgen voor mijn dieet.

-Een zeer lekker gevarieerd dieet, helemaal geen opgave, dat mijn eetgewoonte grondig veranderde met snel resultaat: een gezonder gevoel, een bevredigende en voldoendeĀ  gewichtsdaling,Ā  een goede BMI, een significante verminderingĀ van mijn buikomtrek (mede op basis van bewegingsadvies).

-Dan een opvolging en raad in variatie van eten en drinken, met opgave van alternatieven.

-Ten slotte de vaststelling van het goede resultaat en de gezonde levenswijze metĀ nog wat bijkomendeĀ hints.

Conclusie: een tevreden diƫtist en een tevreden patiƫnt.

Emilie:

Een zeer professionele begeleiding, ook met een histamine intolerantie kan je bij Matteo terecht en word je goed opgevolgd. Een echte aanrader!

Octavia:

Ik ben 81 jaar oud en heb mijn hele leven als last van diarree. Doordat ik gevoelige darmen heb en Matteo me op basis van mijn klachten aangeraden heeft om tarwe te mijden, is mijn diarree weg! Het is een wonder! Daarnaast val ik ook nog eens gemakkelijk af dankzij Matteo. Ik ben zeer tevreden!

Bart:

Na het stoppen met roken was er zomaar een kilo of 20 bijgekomen, ik denk dat ik zelf zonder begeleiding 2 a 3 diƫten heb geprobeerd zonder enige verandering .

Daardoor heb ik Matteo gebeld en hebben we een aangepast voedingsschema opgesteld dat perfect bij mij past en nu zijn we een klein jaar verder en het resultaat is dat ik 19 kg kwijt ben en de zin voor het sporten ook heb terug gevonden (GEWELDIG).

Bedankt Matteo

Nokena:

Ik heb veel diĆ«ten geprobeerd in het verleden, maar met dit schema eet ik zelfs meer dan ervoor en ik ben altijd goed verzadigd zonder veel restricties zoals bij vele andere diĆ«ten. Het beste eraan is dat het dieet aangepast is naar mijn smaak, levensstijl en dat ik op een gezonde manier kan afvallen zonder dat ik de kiloā€™s terug bijkom.