Referenties sporters en topsporters

Referenties sporters en topsporters

Sport:

Anaïs:

Ik ben heel tevreden met mijn dieet. Ik ben gestart om een gezond voedingspatroon te hebben ter voorbereiding van mijn marathon. Dit dieet heeft mij al geholpen om gezond te vermageren en het helpt mij bij mijn sportieve doelstellingen.

Er is ook ruimte voor variatie en af en toe de ongezondere dingen te eten die ik heel graag eet. Bij vragen krijg ik duidelijke en nuttige informatie.

Peter:

Ik ben een 38-jarige sportliefhebber en heb als doel voor dit jaar om mijn tijd op de 20 km van Brussel te verbeteren. Om me hiervoor zo optimaal mogelijk te kunnen voorbereiden wou ik dit doen onder begeleiding van een coach en zo ben ik bij Matteo terecht gekomen. Hij heeft voor mij een sport- en voedingsschema uitgewerkt.
Op het vlak van het sportschema heb ik een gevarieerd en realistisch programma gekregen. Ik voel de trainingsarbeid, maar het is zeker niet te zwaar en qua tijdsbesteding past het in mijn agenda.
Maar nog meer was ik aangenaam verrast over het voedingsadvies. Hij neemt uitvoerig de tijd om je eetgewoontes en voorkeuren te bespreken en vertaalt dat naar een dieet dat aansluit bij de sportprestaties die je dient te leveren. Hij legt alles zeer goed uit. Ik ben nu een maand bezig en alles verloopt precies volgens plan.
Matteo is een enthousiaste en gepassioneerde jonge gast met kennis van zaken. Het is een plezier om met hem samen te werken!
Maar vergeet niet: je moet er natuurlijk ook zelf wat voor doen! 🙂
Tom (mountainbike/wielrennen):
Wanneer ik voor het eerst een 8 zag staan op de weegschaal was de maat vol…meer dan 80 kg…dat kon niet zijn! Ik had zelf al wel eens een aantal zaken geprobeerd welke tot geen of amper resultaat geleid hadden, dus dacht ik, nu zoek ik me een diëtist. Zo kwam ik bij Matteo terecht! En wat blijkt, nu 11 weken later oftewel 6.4 kg lichter voel ik me een heel stuk beter.
Het bijschaven van eetgewoontes gebeurt in stappen, niet te drastisch van dag 1. Verder blijft alles goed hangen in het geheugen aangezien Matteo je een pen en papier geeft om alles te noteren. Het ‘anders eten’ verliep heel vlot en voor mij is het de nieuwe gewoonte geworden.
Bedankt Matteo!

Topsport:

Gille: triatleet Ironman Zürich

Toen ik aan het trainen was voor de Ironman in Zürich wou ik graag van mijn overtollige kilo’s af. Matteo heeft mij geholpen om een realistisch doel te stellen en vervolgens mij alle hulpmiddelen aangeboden om dit doel te halen. Met een zeer gerichte en gedetailleerde aanpak, en een nauwkeurige opvolging heb ik op enkele maanden tijd mijn streefgewicht gehaald en heb ik de Ironman succesvol kunnen afronden, wat zonder Matteo niet gelukt was!

Hicham Moujtahid: Belgisch (-61 kg), Europees en wereldkampioen (-63 kg) Thaiboks (Valon Team Emergence XL, Elsene)

Sinds ik word opgevolgd door Matteo Déom herstel ik sneller na mijn trainingen en kan ik meer uit mijn lichaam halen dan ervoor. Ik begrijp niet alleen wat voeding met je lichaam kan doen maar ik heb mezelf beter leren kennen. Een gemakkelijk en functioneel dieet, perfect op maat, gaf me meer besef over wat ik kan presteren zowel binnen als buiten de ring in het dagelijks leven en gaf me liefde voor gezonde voeding. Gezond leven hoeft niet altijd ingewikkeld en smaakloos te zijn.

Erdi “The Pitbull” Karatas: pro MMA-fighter (MMA 141 Hasselt)

Ik ben nu een maand bezig op basis van het opgestelde voedingsschema door Matteo en ik moet zeggen dat het super verloopt! Door de extra carbs en betere timing van mijn maaltijden voel ik een toename in kracht en energie terwijl de kilo’s er geleidelijk aan afvliegen! Dankjewel!

Maarten Wouters: pro MMA-vechter -77 kg (MMA 141 Hasselt)

Ik moet voor MMA in een bepaalde gewichtsklasse zitten, maar door het feit dat ik altijd honger heb schommelt mijn gewicht regelmatig. Door Matteo heb ik op een leuke manier leren afvallen en vind ik het makkelijker om mijn gewicht op peil te houden! Dankzij Matteo zijn persoonlijk advies en voedingsschema heb ik doelgericht leren eten op een aangename manier!

Asdren en Luigj Gashi: professionele thaiboksers zwaargewichten (Valon Team)

Nous remercions Matteo et son programme qui nous a aidé a perdre en gras et prendre en muscle, ce programme nous a aussi aidé a augmenter nos performances pendant les entrainements et surtout pour la récupération on se sens moins fatigué. Encore une fois merci 💪🏻💪🏻