Referenties particulieren deel 1

Referenties particulieren deel 1

Zahra:

Na mijn bevalling van mijn eerste kindje bleef ik zwaarder wegen dan voor mijn zwangerschap. De kilo’s gingen helaas maar niet omlaag. Maar dankzij Matteo Déom ging het afvallen sneller.

Ik kreeg van hem een aangepast voedingsschema dat perfect in mijn dagelijks eetpatroon paste. Daardoor was ik gemotiveerd om het dieet te volgen. Na drie weken waren er al enkele kilo’s verdwenen. Ik ben er heel tevreden mee.

Vic:

Matteo Déom slaagt erin om zelfs hardnekkige levensgenieters als mezelf te overtuigen om toch iets aan mijn studentenkilo’s te doen. Met zijn op maat gemaakte dieet werd rekening gehouden met hoe ver ik zelf wou gaan en voelt het meer als een uitdaging dan een pijnbank. Dankzij zijn enthousiasme en vlotte opvolging lukt het om wekelijks een halve kilo kwijt te spelen.

Stefaan:

Matteo is mij momenteel aan het begeleiden en ik zit op het moment van schrijven aan een gemiddelde van 1 kg gewichtsverlies per week, gedurende 5 weken. Zijn aanpak is doordacht, gedetailleerd, maar tegelijk menselijk. Hij kan me ook goed motiveren om met mijn voeding op het rechte pad te blijven. Een echte aanrader!
Kelly:

Mijn ervaring met Matteo is dat hij waarmaakt wat hij belooft. Hij neemt de tijd om grondig je voedingspatroon te evalueren en de doelstelling te bepalen.

Hij laat duidelijk horen wat er voor hem haalbaar lijkt en op welke termijn hij dit realiseerbaar ziet. Het dieetschema van Matteo is ook op maat gemaakt. Hij probeert hiermee zoveel mogelijk rekening te houden met wat je lekker vindt om te eten. Natuurlijk ligt de nadruk op gezonde en evenwichtige voeding.

Voor Matteo is het belangrijkste dat je een dieet op lange termijn kan volhouden en dus zo je eetpatroon op een gezonde manier aanpast. Hij maakt dus zeker geen schema’s voor crashdiëten die je op lange termijn toch nooit volhoudt.

Je kan aan Matteo tijdens je dieet ook om raad en tips vragen. Zijn feedback is altijd snel en eerlijk. Na een eerste evaluatie bespreekt hij ook of je het dieet gemakkelijk of moeilijk vond om te volgen.

Hij is altijd bereid om gezonde aanpassingen te maken zodat je dieetschema helemaal jouw ding wordt! Ik kan Matteo dus zeker en vast aan iedereen aanraden die op een gezonde manier wil afvallen.

Anne-Marie:

Matteo heeft me geholpen in verband met de bewustwording rond de voedingsmiddelen van de restgroep in de actieve voedingsdriehoek. Door het eten van deze voedingsmiddelen systematisch af te bouwen en nog maar zelden te consumeren, ben ik erin geslaagd om een halve kilo per week af te vallen. Dit tempo van afvallen behoud ik nog steeds.

Diane:

Matteo is een vriendelijke en behulpzame diëtist waar je je direct thuis voelt. Het is nooit te veel als je nog vragen hebt over het dieet. Hij geeft ook goede tips. Op 2 weken tijd ben ik 1 kg afgevallen en heb ik 4 cm minder buikomtrek.
Leen:

Wat ik heel goed vind is dat ik kan afvallen door meer te eten, honger heb ik dus zeker niet. Ik moet ook geen shakes of speciale dingen gaan eten waar ik nog nooit van gehoord heb. Er is goede begeleiding, Matteo is steeds bereikbaar waardoor je snel antwoord op vragen via mail krijgt.

Marijke:

Goede wijn behoeft geen krans, daarom hou ik het kort. Matteo geeft duidelijke richtlijnen die je toelaten te variëren. Heb je toch nog vragen, dan krijg je heldere antwoorden. Zijn tips helpen om de ‘moeilijke momenten’ door te komen.

Eef:

Een dieet dat niet als een dieet aanvoelt. Gemakkelijk te volgen, zelfsturend en met de hulp van Matteo kan je niet anders dan afvallen.

Antoine:

Diëten en vermageren waren dingen die ik al geprobeerd had met tijdelijk resultaat. De gerichte en persoonlijke aanpak van Matteo zorgde voor een ander inzicht, hij begeleidt mij bij het ontdekken van verbeterde eetgewoontes, niets wordt afgeschaft alleen enkele zaken vervangen en proporties aangepast aan mijn maten en gewicht.

Met deze gegevens stuurt Matteo mij op pad om na twee weken te evalueren en om zaakjes die ik toch graag heb, in te passen in mijn menu’s, het resultaat: ik eet even lekker als vroeger en zelfs meer, word fitter en slanker. Dit dankzij de eetgewoonte begeleiding met opvolging van Matteo.

Yvonne:

Toen onze huisarts ons vroeg of we het zagen zitten om eens een diëtist te raadplegen, hebben we schoorvoetend ’ja’ gezegd. Bij de eerste consultatie kregen we al een goed zicht op enkele foute eetgewoonten, waarbij ook duidelijk gezegd werd wat er juist verkeerd was en waarom. Geen enkele arts heeft mij ooit gezegd dat je een stuk fruit best samen met een potje yoghurt eet als je diabetes hebt…

We aten reeds tamelijk gezond, maar te weinig brood en fruit en veel te veel kaas. Het is niet altijd makkelijk maar nu eten we een boterhammetje meer en de kaas is nog een minimum. Bij het winkelen is onze eerste halte nu ook de fruitstand in de supermarkt. Voor ons zijn de pluspunten dat we mogen eten wat we lekker vinden, gezond eten en toch gewicht verliezen.

Viviane:

Ik ben heel tevreden met de steun die ik van Matteo krijg. Hij is iemand die zijn cliënten goed opvolgt en alles doet om een goed resultaat te bekomen, ik heb er heel veel vertrouwen in.

Linda:

Meneer Déom heeft mij een dieet voorgeschreven dat aan verschillende criteria diende te voldoen; het dieet hield rekening met overgewicht, diabetes, hypertensie en beperkte cholesterolrijke voeding.

Ondanks mijn scepticisme over de hoeveelheden voeding die ik moest opeten, ben ik in 5 weken 5 kg afgevallen. En dit zonder honger te lijden en zonder buitenissige voorschriften.

Ik ben opgetogen over deze methode en extra gemotiveerd verder te doen.

Lydia:

Bedankt voor uw begeleiding en aangepast dieet. Er staan zeer goede tips in zodat je het gemakkelijk kan volhouden en een snel en goed resultaat bereikt.

Leen:

Ik ben zeer tevreden over de consulten bij Matteo. Uiteraard in eerste plaats vanwege het resultaat. Ik heb een aangepast dieet gekregen dat realistisch was omdat het aangepast was aan mijn eetgewoontes zonder hongergevoel te moeten hebben en toch met resultaat.

Vooral meer structuur en regelmatig eten was de sleutel in het verhaal voor mij. Toch blijken de opvolgconsulten een must omdat je toch snel dreigt terug te vallen in oude gewoontes alvorens je de nieuwe gewoonte helemaal eigen hebt gemaakt. Bedankt Matteo!